Szerviz szolgáltatások:

 

● Beta és minden egyéb típusú nyomatékkulcsok javítása
● Beta kéziszerszámok garanciális és garancián túli javítása, karbantartása
● Beta, CP és más levegős gépek javítása, légkulcsok nyomatékmérése
● Nyomatéksokszorozók javítása

 

Elérhetőségek:

BetaMAX Nagykereskedelmi Raktár és Szerviz

1044 Budapest, Megyeri út 51.

TEL./FAX: (1) 270 2700

Email:  szerviz@betamax.hu

Nyitvatartás: Hétfőtől - Péntekig, 8:00-16:30

Minőségpolitika:

A BetaMAX Kft. az ISO 9001:2015 szabvány alapján kiépített minőségirányítási rendszere keretében, stratégiájával, minőségpolitikájával összhangban végzi:

Kéziszerszámok, pneumatikus gépek, elektromos kisgépek, mérőeszközök, mérőműszerek, festékszórók, munkavédelmi cipők és munkaruházat nagy – és kiskereskedelme és szervizelése tevékenységet.

A minőségpolitika megfogalmazásának az a célja, hogy megadja a Társaság irányításának stratégiai súlypontját, és hozzásegítse a Társaság erőforrásait az eredmények elérésére irányuló felhasználásához, és irányt mutasson a minőségcélok kitűzéséhez. A Társaság tagjai és alkalmazottai személyesen elkötelezettek abban, hogy tevékenységükkel hozzájáruljanak a Társaság üzleti partnereinek és a vevői igények kielégítéséhez. Ezért a Társaság tagjai tevékenységükben elsősorban a vevői igények pontos meghatározását – megismerését – és teljes körű kielégítését tartják üzletpolitikájuk meghatározójának.

E cél elérése érdekében:

- a forgalmazott termékek beszerzésében és értékesítésében, szállításában, tárolásában, valamint a Társaság működtetésében korszerű technikát és minőségirányítási módszereket alkalmazunk.

- Kiemelten törekszünk a vevőink megelégedettségre, a visszatérő vevők körének bővítésére, a meglévő folyamatokon belüli kis lépésekkel végzett folyamatos tökéletesítésre.

- a Társaság tagjai személyesen elkötelezettek a minőség iránt, és ennek megfelelő magatartást tanúsítanak tevékenységükben.

- Tanácsadással és szervízszolgáltatással segítjük vevőinket, új kapcsolatok kialakítását, az általunk forgalmazott eszközökkel szembeni bizalom erősödését.

- A piaci igényeknek megfelelően fejlesztjük szolgáltatásaink választékát

- A Társaság tagjai a követelmények teljesítése és a minőségirányítási rendszer eredményességének folyamatos fejlesztése iránt elkötelezettek.

- Figyelembe vesszük a lényeges érdekelt felek szükségletei és elvárásait, valamint az ide kapcsolódó kockázatokat és erősségeket.

A BetaMAX Kft. vezetése elkötelezett minőségirányítási rendszerének folyamatos fejlesztése iránt.

Minden munkavállaló felelős saját munkájának minőségéért. Ugyanakkor gondoskodunk arról, hogy a feladatok végrehajtásához rendelkezzenek a megfelelő felkészültséggel.

A BetaMAX Kft. vezetése a termékeinek és szolgáltatásainak minőséget a működés meghatározó tényezőjének tekinti és az ez irányú elkötelezettséget minden munkatársától elvárja. A minőségpolitika közzététele a napi munkakapcsolatokban történik meg, átvizsgálása a folyamatos alkalmasság szempontjából, minden évben a vezetőségi felügyelet alkalmából történik meg.