Nyomatékkulcs kalibrálás:

Beta és minden egyéb típusú nyomatékkulcs kalibrálását vállaljuk.

 

A BetaMAX Kft. Kalibráló laboratóriuma a NAH által, NAH-2-0268/2021 számon akkreditált kalibráló laboratórium, amely az MSZ EN ISO/IEC 17025:2018 szabvány előírásai szerint működik.

Cégünk több évtizedes szakmai tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik - a különböző típusú - nyomatékkulcsok kalibrálása területén.

Akkreditált laboratóriumunkban a kalibrált nyomatékkulcsról minden esetben ILAC MRA együttes akkreditálási jellel ellátott kalibrálási bizonyítványt állítunk ki, amit a kalibrált nyomatékkulcs átadásakor nyomtatott formában bocsájtunk partnereink rendelkezésére.  MSZ EN ISO/IEC 17025:2018 szabvány előírásaival összhangban partnereink adatait bizalmasan kezeljük, azt harmadik fél részére nem adjuk ki.

A laboratóriumunkban 2-1500 Nm közötti mérési tartományban kalibrálunk bármilyen típusú nyomatékkulcsot.

Nyomatékkulcs újra kalibrálása: A kalibrálási bizonyítványnak nincs érvényességi időtartama, de a használat gyakoriságától függően javasoljuk a nyomatékkulcsok 12 havonkénti újra kalibrálását.

 

Akkreditált kalibráló laboratórium:

 

BetaMAX Kereskedelmi - és Szolgáltató Kft. örömmel értesíti kedves ügyfeleit, hogy kalibráló laboratóriumunkat a Nemzeti Akkreditáló Hatóság NAH-2-0268/2021 számon akkreditálta és az MSZ EN ISO/IEC 17025:2018 új szabvány előírásai szerint működik.